Omvisning med matopplevelser i Venezia

4.3
(1328 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 timer 30 minutter
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 391 kr 1 265 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Denne aktiviteten består av en gastronomisk omvisning i Venezia hvor du vil prøve forskjellige typer vin, tapas og lokale søtsaker. På denne herlige turen kan du nyte en gondoltur langs Canal Grande, forbi Ponte Rialto. Turen vil foregå i små grupper på rundt 12 personer, for å optimalisere opplevelsen, eller du kan også velge å ta en privat tur.

I ca. 2 og en halv time vil du smake på vin og retter sammen med andre elskere av italiensk mat. En lokal guide vil gi deg kulinariske anbefalinger og interessante fakta om historien til Venezia, grunnlagt for 1600 år siden.

 • Smak på regionale viner, tapas og søtsaker sammen med andre elskere av venetiansk gastronomi.
 • Føl magien og sjarmen til Venezia, inkludert en gondoltur på Canal Grande hvor du vil se Ponte Rialto.
 • Du vil ha en lokal guide som vil gi deg gastronomiske forslag og relevant informasjon om denne byen i det nordøstlige Italia.
 • Nyt opplevelsen i små grupper på rundt 12 personer

Dette er inkludert

 • Smaking av lokale viner, tapas og desserter
 • Lokal guide
 • Gondoltur på Canal Grande

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Venetiansk mat lever opp til berømmelsen til det italienske kjøkkenet. Denne rundt 2,5-timers turen består av en smaking av lokale produkter , inkludert forskjellige viner, søte og salte retter fra Venezia. Nyt også en omvisning på Canal Grande, langs hvilken du vil navigere i en tradisjonell traghetto- gondol .

Fra hånden til en lokal guide vil du smake på Venezias autentiske gastronomi og oppdage underverkene som denne byen tilbyr. Du vil kunne dele denne opplevelsen, som vil bli gjort i små grupper på ca. 12 personer, med andre elskere av venetiansk mat, slik at oppmerksomheten blir mer personlig. Hvis du foretrekker å gjøre det med familie eller venner med en privat guide, kan du også velge dette alternativet når du bestiller.

Venetiansk gastronomi er populær over hele verden, og lokalbefolkningen vet det. Du vil prøve forskjellige typer vin, desserter og tapas som cicchetti. Cicchetti er små porsjoner av regionale spesialiteter og tilsvarer det spanske konseptet "tapas". Den lokale guiden vil gi deg råd om etablissementer og andre retter du ikke bør gå glipp av.

Du vil ha muligheten til å ta en traghetto-gondoltur på Canal Grande forbi den ikoniske Rialtobroen, mens den lokale guiden forteller deg historien om vakre Venezia. Traghettoene er spesielle gondoler for å navigere i Canal Grande, en aktivitet som fullfører denne deilige gastronomiske ruten på beste måte.

Denne byen tilbyr en veldig unik magi. Gastronomien og atmosfæren utstråler en sjarm som gjør Venezia til et perfekt sted for en romantisk plan med partneren din eller en original familieopplevelse.

Anmeldelser

4.3
· 1328 Anmeldelser
 • G
  Gary
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utmerket opplevelse.
 • J
  Janet
  4
  (0 Anmeldelser)
  En riktig opplevelse. Den lokale vinen er ikke noe som har fascinert meg, men den var ganske god. Anbefales å gjøre hvis du er i Venezia og er interessert i å nyte litt lokal mat.
 • P
  Peter
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt deilig.
 • I
  Isabel
  5
  (0 Anmeldelser)
  En utrolig gastronomisk tur, med et stort utvalg av forskjellige retter og mat og utmerkede drinker. Mer enn anbefalt alternativ for alle.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler