Kokkekurs i Cagliari Culurgiones
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS avbestilling – bestill risikofritt nå!
Oversikt
Denne culurgiones matlagingskurs i Cagliari er perfekt for de som ønsker å oppdage det gastronomiske tilbudet på Sardinia . Den er designet for små grupper og lar deg lære å lage culurgiones, den typiske fylte pastaen i regionen. Faktisk kan du nyte en komplett lunsj bestående av forretter , culurgiones og en dessert , akkompagnert av lokale viner og vann. Aktiviteten varer i ca. 3 timer og inkluderer en lokal kokk.
- Lær hvordan du lager culurgiones , den fylte pastaen fra Sardinia
- Nyt en deilig tre-retters lunsj hjemme hos en lokal kokk
- Dra nytte av en liten gruppeaktivitet
Dette er inkludert
- Culurgiones matlagingskurs
- lokal kokk
- Lunsj (3 retter)
- Vin
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne aktiviteten er perfekt for elskere av god mat . Du vil lære å lage culurgiones, en typisk sardinsk rett som ligner på ravioli eller fylte gnocchi, som utmerker seg ved sin karakteristiske fold- eller poseform. Den varer i omtrent 3 timer og finner sted i hjemmet til en lokal kokk .
En kokk vil lære deg hvordan du tilbereder dem, men du kan også nyte en tre-retters lunsj akkompagnert av vin og vann, blant annet kan du finne retter som:
- Pecorino: en hard ost laget av sauemelk. Den har en sterk og karakteristisk smak som varierer i intensitet avhengig av modenhet.
- Culurgiones: består av et tynt deigskall laget av semulegryn eller durumhvetemel, brettet for å danne en halvmåne. Fyllet kan inneholde poteter, ost og aromatiske urter.
- Desserter: du kan smake på lokale søtsaker, som sukk (laget med mandler, sukker og eggehvite) eller pardulas , små tarteletter fylt med en blanding av søt ricottaost, sukker, egg og appelsin- eller sitronskall.