Privat Omvisning i Reims

4.6
(104 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
3 223 kr 2 930 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Ta denne private vandreturenomtrent to timer med følgesvennene dine gjennom byen Reims med en profesjonell turguide . Du kan la ham velge den beste reiseruten eller tilpasse den selv . Noen viktige monumenter i Reims er Notre Dame-katedralen , det overbygde markedet eller Boulingrin-hotellet .

  • Utforsk Reims til fots i omtrent 2 timer takket være denne private turen
  • En reiseleder vil følge deg til enhver tid
  • Du kan tilpasse reiseruten til din smak for å dekke de monumentene som interesserer deg mest

Dette er inkludert

  • Privat omvisning i Reims på ca. to timer
  • Tur guide
  • Mulig reiserutetilpasning

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Bli kjent med Reims, den franske champagnehovedstaden, takket være denne vandreturen . Siden du er en privat opplevelse, er det bare du og dine følgesvenner som er med i aktiviteten. Du vil til enhver tid være ledsaget av en reiseleder , som du kan ha en samtale med og stille alle spørsmålene som dukker opp.

Turen varer i omtrent 2 timer totalt, hvor du vil ha muligheten til å tilpasse reiseruten . Dette betyr at du vil kunne snakke med guiden din og fortelle ham hvilke monumenter som interesserer deg mest, slik at han kan fokusere på dem. På den annen side, hvis du bare vil gjøre hovedturen, kan du la ham velge den beste turen.

Mye av informasjonen du vil lære om Reims vil handle om den viktigste drinken, champagne . Denne musserende vinen ble skapt her, og det er derfor den regnes som den viktigste byen i dette området. Derfor vil guiden din kunne forklare alt om kjellere, produksjon og dyrking.

Imidlertid er ikke alt knyttet til champagne, siden den også inneholder monumenter av stor historisk betydning. Noen av disse er Notre Dame-katedralen , som både i navn og utseende ligner Paris, dets overbygde marked, som har den mest interessante arkitekturen, og det berømte Boulingrin-hotellet.

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler