Champagne Tur på Elektrisk Sykkel i Reims

4.9
(189 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 7 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
2 349 kr 2 136 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Besøk Reims -regionen med elektrisk sykkel på denne turen hvor du vil lære alt om champagnen . Varigheten av aktiviteten er 1 dag, nærmere bestemt ca 7 timer . I opplevelsen lærer du takket være en reiseleder , men du vil også gjøre ca 5 champagnesmakinger .

Lunsj er også inkludert i turen. Under turen vil du kunne observere det vakre landskapet i regionen, men du vil også besøke huset til munken Dom Perignon. Å komme til stedet hvor du skal ta turen vil ikke være noe problem, siden rundtursoverføringer i et luftkondisjonert kjøretøy er inkludert .

  • Lær alt om Reims champagne takket være denne elsykkelturen
  • Det gjøres for små grupper på ca 8 personer
  • Lunsj for alle deltakere og ca 5 lokale champagnesmakinger er inkludert
  • Du vil alltid bli ledsaget av en reiseleder, som du kan stille alle dine spørsmål til

Dette er inkludert

  • Reims E-Bike Champagne Tour
  • Tur guide
  • Ca 5 champagnesmakinger
  • Lunsj

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Hopp på en elektrisk sykkel og nyt denne champagnefokuserte turen for en hel dag. Opplevelsen varer vanligvis omtrent 7 timer . Gjennom hele denne tiden vil du bli ledsaget av en reiseleder, som vil forklare alt om den tradisjonelle drikken i regionen.

Gruppene er små, på ca 8 personer, så det vil være god plass for alle deltakere å bevege seg komfortabelt. Avgangen gjøres i et kjøretøy med klimaanlegg fra byen Reims, hvor tur-retur-transport er inkludert .

I tillegg til å lære om produksjonen, dyrkingsprosessen og historien til champagne, vil du også kunne nyte den. Nærmere bestemt vil du ha omtrent 5 forskjellige smaksprøver av denne drinken, slik at du vil nyte all variasjonen den kan tilby.

Siden opplevelsen varer i ca. 7 timer, er en lunsj for alle deltakere også inkludert . Dette måltidet vil nytes ved siden av en av de viktigste bygningene for champagne, nærmere bestemt i Le Clos Corbier, som er et restaurert hus.

På den annen side vil du også besøke huset til munken Dom Perignon , av stor historisk betydning. Han er kreditert for å ha oppfunnet metoden for å produsere champagne. Arven hans fortsetter i dag takket være det høyt ansette champagnemerket med samme navn.

Avgang og retur

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler