Paris Yves Saint Laurent Museum billetter

4.5
(15071 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Rullestolvennlig
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
184 kr 168 kr
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Med disse billettene til Yves Saint Laurent-museet i Paris vil du kunne se den mest legendariske kilden til inspirasjon og kreasjoner til den ikoniske franske motedesigneren.

Mellom retrospektive og midlertidige utstillinger viser dette stedet hvordan arbeidet til "YSL" ble utviklet fra verkstedet hans, og viser den kreative prosessen han gikk gjennom for å oppnå en haute couture-kolleksjon.

 • Bli kjent med Yves Saint Laurent-museet i Paris og oppdag røttene til arbeidet hans
 • eksklusiv tilgang til studioet til den ikoniske franske designeren
 • Lev trinn for trinn måten han skapte en haute couture-kolleksjon

Dette er inkludert

 • Billetter til Yves Saint Laurent-museet i Paris

Velg dato og tid

Hva du kan forvente

Disse billettene til Yves Saint Laurent-museet i Paris vil avsløre hemmelighetene til den legendariske franske motedesigneren.

For eksempel vil du kunne gå inn i verkstedet som «YSL» brukte i mer enn 30 år for å bli inspirert og lage sine kjente haute couture-kolleksjoner.

Dette viktige motehuset, grunnlagt i 1962, ble raskt et av de viktigste merkene i verden , på grunn av sin elegante og raffinerte stil, basert på det klassiske og nøkterne.

Oppfinnsomheten til skaperen var av stor størrelse, og det er grunnen til at han kom til å innovere ved å imponere stiler som prêt-à-porter, med visjonen om å popularisere bruken av designerklær på et massivt nivå.

Når du kommer inn i museet, vil du i tillegg til samlinger som markerte epoken som Mondrian-kjoler og smoking for damer som han skapte på en enestående måte, se tilbehør og historiske fotografier av Yves Saint Laurent.

Omvisningen i verkstedet hans og de forskjellige rekreasjonsområdene vil få deg til å føle den samme atmosfæren som ble vitne til da designeren, i sin storhetstid, daglig dro til "hôtel particulier" på femte avenue Marceau for å innovere innen haute couture. .

Anmeldelser

4.5
· 15071 Anmeldelser
 • S
  Sol
  5
  (0 Anmeldelser)
  En helt annen opplevelse, veldig rolig alt. Det virket som et sted som overførte mye fred. Jeg likte veldig godt samlingen.
 • M
  Macarena
  5
  (0 Anmeldelser)
  Bedre enn vi forventet fikk vi flere overraskelser.
 • R
  Rodolfo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et veldig rolig museum, jeg følte meg super avslappet gjennom hele turen. Det var en ganske rolig og hyggelig opplevelse. Jeg vil gjerne gjenta om noen år.
 • V
  Victor
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg forventet litt mer fra museet, men det var verdt det, det var en kort, men veldig hyggelig tid.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler