Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Tur med Hestevogn i Central Park

4
(211 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 20 minutter
Denne aktiviteten har VELDIG GODE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
kr 627 kr 570
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Besøk Central Park i en hestevogn og føl deg som hovedpersonen i en unik opplevelse. I denne korte turen på cirka 20 minutter vil du kunne gå gjennom den største parken i byen på en komfortabel og annerledes måte. Denne vognturen er privat for deg og dine følgesvenner i en gruppe på opptil 4 personer. Av denne grunn kan du tilpasse ruten gjennom parken til din smak eller la sjåføren guide deg på turen.

 • Bli kjent med de mest kjente punktene i Central Park med hest og vogn
 • Tilpass turen eller la deg bli informert av sjåføren som vil være din guide under turen
 • Lev denne private opplevelsen for deg og dine følgesvenner
 • Det er mange avgangstider tilgjengelig for deg å velge den som passer best for reisen din

Dette er inkludert

 • Hestevogntur i Central Park
 • profesjonell guide

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Central Park er enorm. Derfor kan det å reise rundt med hestevogn være en god måte å bli kjent med alt og leve en opplevelse uten like. Denne korte turen varer rundt 20 minutter, men det vil være nok til å besøke de mest kjente punktene i parken. Siden denne turen er privat for deg og dine følgesvenner, kan du tilpasse ruten for å se stedene som interesserer deg mest. Du kan også lytte til tips fra sjåføren din som er en lokal guide som spesialiserer seg på Central Park.

Du har et bredt utvalg av avgangstider tilgjengelig. Du kan nyte parken om morgenen og se hvordan livet er i Central Park på høylys dag. Du kan gjøre det ved solnedgang og sette pris på endringen av farger fra setet på hestevognen. Eller du kan bestille nattetid og se den opplyste parken. Uansett hva du velger, vil Central Park absolutt ikke forlate deg likegyldig.

Denne turen er privat for deg og dine følgesvenner. Du kan leve denne eksklusive opplevelsen alene, som et par eller i en gruppe. Vognen har en maksimal kapasitet på 4 personer Vær oppmerksom på at to barn under 7 år regnes som én voksen.

Central Park er den mest filmede parken på kino og du vil garantert kjenne igjen stedene så snart du ser dem. Takket være denne hestevognturen vil du føle deg som hovedpersonen i en av disse filmene. Registrerer du deg?

Anmeldelser

4
· 211 Anmeldelser
 • V
  Vilma
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi hadde en flott tid, jeg anbefaler definitivt denne turen, veldig morsom, vakker og med en veldig informativ sjåfør. I tillegg til muligheten for å ta spektakulære bilder, som om du var inne i en film
 • O
  Oscar
  4
  (0 Anmeldelser)
  God måte å komme seg rundt i Central Park
 • A
  Abel
  4
  (0 Anmeldelser)
  veldig fin tur
 • G
  Gregory
  5
  (0 Anmeldelser)
  Turen var minneverdig, guiden var veldig profesjonell, han gjorde også en god jobb som sjåfør, han var utmerket
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler