Central Harlem MeccaofAfrican-American Culture Tur

4
(151 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har VELDIG GODE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
382 kr 348 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Besøk Harlem-området og fordyp deg i afroamerikansk kultur. En lokal guide tar deg med til interessante steder som Apollo Theatre eller Hotel Theresa. Nyt den rike kulturarven i gatene på en spasertur.

 • Bli kjent med alle detaljene i Harlem-området i renessansen
 • En lokal guide som bor i nabolaget vil forklare alt om afroamerikansk historie
 • Besøk landemerker som Apollo Theatre eller Speaker's Corner

Dette er inkludert

 • Harlem fottur
 • Lokal guide og bosatt i Harlem

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Harlem sentrum er et område full av historie. Millioner av afroamerikanere ankom New York på begynnelsen av 1900-tallet og slo seg ned i disse gatene. Hvert hjørne av nabolaget husker den tiden, og med denne turen vil du kunne vite alle detaljene.

En lokal guide som bor i Harlem vil fortelle deg om viktigheten av dette nabolaget i renessansen . På begynnelsen av 1900-tallet begynte en sterk kulturell, kunstnerisk og sosial bevegelse å ta form i sentrale Harlem. Det var møtestedet for mange poeter, malere, musikere, forfattere og kunstnere generelt.

I løpet av turen vil du passere gjennom steder som er viktige for historien til New York. Du kan beundre fasaden til det imponerende Hotel Theresa eller nyte arkitekturen til de herskapelige husene i det historiske distriktet . Du kan besøke det afrikanske markedet i Lille Senegal eller shoppe i handlegaten 125 .

Et av høydepunktene på ruten vil sikkert være stoppet ved Apollo Theatre . Dette emblematiske stedet tok imot skikkelser av veksten til Michael Jackson, Aretha Franklin eller Marvin Gaye , blant mange andre, på scenen. I dag fortsetter mange artister å stå i lange køer ved dørene deres for å prøvespille og gi karrieren et løft.

Central Harlem er et nabolag med mye liv. Bli med på denne turen på dagen som passer best for turen din og lær om utviklingen av afroamerikansk kultur fra en lokal guide.

Anmeldelser

4
· 151 Anmeldelser
 • J
  Joe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Etter å ha gjort denne turen var det beste jeg deltok i mitt besøk til New York. Sannheten er at Central Harlem har utrolig aktivitet. Guiden er en ekspert. Veldig fornøyd. Så snart jeg kom tilbake anbefalte jeg det til alle mine bekjente og slektninger.
 • G
  Germán
  4
  (0 Anmeldelser)
  Veldig bra, jeg lærte mye om historien til stedet og Apollo Theatre.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Anmeldelser)
  Mye historie som skal deles i Harlem-området. Den svært profesjonelle og forberedte guiden.
 • S
  Solange
  5
  (0 Anmeldelser)
  Tur kan anbefales!!
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler