Omvisning med spøkelsesbuss i London

4.1
(269 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 1 time 15 minutter
Denne aktiviteten har VELDIG GODE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
375 kr 341 kr
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Hvis du leter etter en helt annen London- opplevelse, meld deg på denne spøkelsesturen på en klassisk dobbeltdekkerbuss . Det er en aktivitet som varer rundt en time og der en profesjonell guide følger deg til enhver tid.

På denne turen vil du få muligheten til å lære om de mest spøkelsesaktige historiene som omgir den britiske hovedstaden. I løpet av reiseruten vil du gå gjennom flere emblematiske områder i London, som London Bridge, Houses of Parliament eller Southwark Cathedral , blant andre.

 • Denne turen tar deg gjennom Londons skumleste historier på en klassisk dobbeltdekkerbuss i omtrent en time
 • En profesjonell guide vil følge deg gjennom hele reiseruten og vil forklare ulike skumle historier som har skjedd i Londons historie.
 • Bussen venter på deg for å ta reiseruten til ulike steder i London, for eksempel Houses of Parliament eller Tower of London.

Dette er inkludert

 • profesjonell guide
 • To-etasjes klassisk busstur

Velg dato og tid

Husk at du må ankomme 20 minutter før start

Hva du kan forvente

Lær med denne aktiviteten de spøkelsesaktige historiene om forskjellige emblematiske steder i London og som du ikke kjente. Du vil ikke lenger se Tower of London eller Houses of Parliament med de samme øynene, punkter besøkt på denne reiseruten som vil vare rundt en time.

Det er sant at du kan bli overrasket over de skumle historiene du vil høre fra en profesjonell guide. Men du vil også gjøre det fra komforten av å sitte under reisen i en klassisk toetasjes buss.

I tillegg til de velkjente stedene som er inkludert i aktiviteten, som London Bridge eller Westminster Abbey , vil du også se andre mindre populære steder, som Cross Bones Cemetery , et virkelig avslappende sted for elskere av skrekkhistorier.

Anmeldelser

4.1
· 269 Anmeldelser
 • C
  Ciro
  5
  (0 Anmeldelser)
  Timeplanene er om natten for å nyte det mye bedre. Hvis det er kaldt anbefaler jeg å ta med en jakke. En gang på bussen hadde vi en fantastisk tid! Det er en annerledes og veldig minneverdig opplevelse.
 • T
  Teddy
  4
  (0 Anmeldelser)
  Bussen veldig godt dekorert og utsikten om natten veldig vakker.
 • B
  Blanca
  5
  (0 Anmeldelser)
  Verten vår gjorde opplevelsen super topp! Vi var 5 personer og vi hadde det veldig bra alle sammen.
 • C
  Calixto
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var veldig spennende å lære om de hjemsøkte stedene i London sentrum. Når du går rundt normalt, ville du ikke tenke på alt som skjedde for år siden.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler