Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Sevilla Alcazar-billetter

4.8
(12649 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Fra
266 € 242 €
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Hopp over køen og gå inn i det indre av Real Alcázar i Sevilla, det eldste kongelige palasset i bruk i Europa. Gjennom hele besøket vil du være i stand til å besøke det indre av innhegningen og se dets flere rom, som består av blant annet den originale innhegningen, Mudéjar-palasset og det gotiske palasset .

Palasset, som opprinnelig ble bygget i løpet av det 10. århundre, i tider med muslimsk styre, har sett endringer og utvidelser gjennom århundrene, noe som betyr at det presenterer arkitektoniske elementer av flere stiler: islamsk, mudejar, gotisk, renessanse, manneristisk og barokk.

  • Få tilgang til interiøret i Real Alcázar i Sevilla uten køer eller venting
  • Gå gjennom de utallige rommene i de tre palassene som utgjør Alcázar, originalen, Mudejar og den gotiske
  • Beundre hagene, billedvevene og kunstverkene som ligger i det eldste palasset som er i bruk i Europa

Dette er inkludert

  • Hopp over køen-inngang til Alcázar i Sevilla

Velg dato og tid

Hva du kan forvente

I denne aktiviteten vil du ha muligheten til å besøke Real Alcázar i Sevilla, uten å måtte stå i kø eller vente for å få tilgang til interiøret. Gjennom hele besøket vil du være i stand til å besøke dette palasskomplekset, hvis konstruksjon dateres tilbake til 1000-tallet, i tiden til den kordobanske kalifen Abd al-Rahman III.

På grunn av sin lange historie, presenterer Alcázar i Sevilla arkitektoniske elementer fra forskjellige kunstneriske perioder, blant annet islam, mudejar, renessanse, gotikk og barokk. Sammen med Archivo de Indias og katedralen i Sevilla ble Alcázar erklært som verdensarvsted av UNESCO i 1987. Med rundt 2 millioner besøkende hvert år er det et av de mest besøkte turistmonumentene i hele Spania.

Bygningen består av tre forskjellige palasser, som er:

  • Den originale innhegningen: Bygget av Abd al-Rahman III, som festet innhegningen til en gammel romersk mur. Innvendig skiller det seg ut rom som Puerta del León, hovedadkomstveien til lokalene, eller Hall of Justice, hvor domstolene som gjennomførte rettssaker ble satt opp.
  • Gotisk palass: Det ble bygget på 1200-tallet, i tiden til Alfonso X den vise, kongen av Castilla. Høydepunkter inkluderer kapellet San Clemente , fra 1271, Great Hall, også kjent som Festival Hall, og Hall of Tapestries, dekorert med seks billedvev som minnes erobringen av Tunisia av Charles I i 1535. .
  • Mudejar eller Pedro I Palace: Bygget etter ordre fra kong Pedro I, mellom 1356 og 1366, for å tjene som hans private bygning. Det ble senere forvandlet under de katolske monarkenes tid og under det østerrikske dynastiet. Høydepunkter inne inkluderer Palace of the Dolls, med sine marmorsøyler og hesteskobuer, og Ambassadors' Hall, som, som det mest overdådige stedet i palasset, er der utenlandske diplomater ble mottatt.

Fordi palasset fortsatt fungerer som residens for den spanske kongefamilien når de besøker Sevilla, regnes Alcázar som det eldste kongelige palasset i bruk i hele Europa. Dens gode bevaring har også gjort det til rammen for viktige filmer og serier, som Lawrence of Arabia, 1492, av Ridley Scott, eller Game of Thrones.

Avgang og retur

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler