Guidet Rundtur i Santiago de Compostela Cathedral

4.3
(1645 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 1 time 30 minutter til 3 timer 25 minutter
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
215 kr 196 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Oppdag katedralen i Santiago de Compostela på denne guidede turen . I denne uforglemmelige opplevelsen vil du kunne besøke et av de mest besøkte katolske templene i Spania, og som hvert år tiltrekker seg tusenvis av pilegrimer. Gjør deg klar til å lære om gravstedet til apostelen Santiago .

Denne aktiviteten inkluderer en profesjonell guide, som vil lede deg inn i referanseverket til romansk kunst i Spania. Du vil ha muligheten til å gå blant korene og se de utallige kapellene som dette tempelet huser, samt se den berømte botafumeiro og få tilgang til katedralmuseet . Du får også hodetelefoner , slik at du ikke går glipp av en eneste detalj av guidens forklaringer.

 • Nyt et besøk til katedralen i Santiago de Compostela , et av de mest fantastiske verkene av romansk kunst i Spania.
 • Sammen med en ekspertguide vil du lære om apostelen Santiagos liv og om historien til dette fantastiske monumentet som årlig tiltrekker tusenvis av pilegrimer.
 • Få tilgang til katedralmuseet og nyt hver eneste detalj i katedralen: Botafumeiro eller Corticela-kapellet.

Dette er inkludert

 • Inngang til katedralen i Santiago de Compostela
 • Inngang til katedralmuseet
 • Inngang til Portico de la Gloria (hvis alternativet er valgt)
 • Historisk sentrumstur (hvis alternativet er valgt)

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Kunst- og religiøse elskere vil elske denne opplevelsen som består av et guidet besøk til katedralen i Santiago de Compostela . Oppdag hemmelighetene og sjarmen til juvelen til romansk kunst . En ekspertguide vil følge deg til enhver tid for å gi informasjon av interesse, og du vil også få hodetelefoner for å høre det bedre.

Utforsk hvert hjørne av dette kristne tempelet i dybden, balkongene med utrolig utsikt, graven til apostelen Santiago eller Corticela-kapellet. Det regnes som et av de mest representative sentrene for kristendommen og skiller seg spesielt ut for å være det siste punktet på Camino de Santiago.

Byggingen varte fra 1075 til 1211 , og mens du utforsker den i dybden vil du i tillegg til rester av romansk kunst finne rester av gotisk, barokk og spansk gotisk arkitektur.

Katedralen i Santiago de Compostela representerer et kunstnerisk, religiøst og kulturelt symbol med enorm innflytelse. Ved å være vertskap for restene av apostelen Santiago, ble dette stedet hovedsenteret for pilegrimsreise i Europa . Dens arveverdi gjenspeiles i det faktum at den ble erklært som et aktiva av kulturell interesse og et verdensarvsted av Unesco .

Tusenvis av mennesker går på pilegrimsreise til Galicia fra forskjellige steder til de når katedralen, selv om fritidsgrunner er mer vanlig i dag. Templet har rundt seksten kapeller og de mest ikoniske elementene er det store alteret , botafumeiro , et rensende objekt siden middelalderen, og Pórtico de la Gloria , blant andre.

Anmeldelser

4.3
· 1645 Anmeldelser
 • R
  Remo Rossi
  5
  (0 Anmeldelser)
  Abbiamo avuto la fortuna di avere una guida competente e brava ......tutta per noi!
 • T
  Thomas Bertalan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Great
 • S
  Silvano Milano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Accompagnatrice molto attenta a farci comprendere la visita perché non sappiamo parlare lo spagnolo.
 • J
  José Serrano Buenos
  5
  (0 Anmeldelser)
  Muy interesante y recomendable
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler