Omvisning i Amsterdams Red Light District

4.6
(7908 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
251 kr 229 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Bli kjent med en av de mest kjente attraksjonene i hovedstaden i Nederland på en rundtur på rundt 2 timer gjennom Red Light District i Amsterdam. Du vil utforske det mest kontroversielle nabolaget i den nederlandske hovedstaden på denne berømte vandreturen for små grupper på rundt 15 personer.

Med en ekspertguide vil du lære om historien til seksuell frihet i Amsterdam og besøke La Condomerie-butikken. Gå i gatene i Warmoesstraat-området, hvor du kan se mange forskjellige flagg henge fra vinduene.

 • Vandretur på omtrent to timer gjennom ikoniske områder i Red Light District i Amsterdam.
 • I små grupper rundt 15 personer kan du se severdighetene og høre historien til hovedstadens mest kontroversielle nabolag fra en lokal guide.
 • i gatene i Warmoesstraat -området og besøk en av de mest spesielle butikkene, La Condomerie.
 • Underholdningsskatt inkludert i turprisen.

Dette er inkludert

 • Gåtur i Red Light District i Amsterdam.
 • Lokal guide.
 • Underholdningsskatt inkludert i turprisen.

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Benytt anledningen til å bli kjent med et av de mest eklektiske nabolagene i hovedstaden i Nederland på denne vandreturen på rundt to timer gjennom Red Light District i Amsterdam. Kjent som de Wallen på nederlandsk, oppdag det middelalderske sentrum av denne byen, krysset av kanaler og trange gater med en lokal guide. Denne aktiviteten inkluderer underholdningsskatten som alle deltakere på turer og aktiviteter i Amsterdam er underlagt.

Du vil oppdage livet som huser Red Light District i Amsterdam i små grupper på rundt 15 personer som går gjennom de trange brosteinsbelagte gatene. Du vil se skjeve bygninger, gotisk arkitektur og vakre kanaler gjennomsyret av historie, som utgjør essensen av dette eklektiske nabolaget.

Høyt i sentrum av Dam-plassen vil du se det viktigste nasjonalmonumentet i Nederland. Denne 20 meter høye hvite steinsøylen ble bygget i 1956 til minne om ofrene for andre verdenskrig. Langs denne vandreturen med en lokal guide vil du oppdage et bredt utvalg av interessante steder: fra sexbutikker, barer, teatre, berømte kafeer i byen og butikker relatert til erotikk.

Du vil lære om historien til seksuell frihet i Amsterdam, så vel som de mest originale virksomhetene og institusjonene og de mest overraskende artiklene i verden. Du vil besøke Condomerie , den eldste kondombutikken i verden. Ligger i sentrum av byen, noen få skritt fra den velkjente Dam-plassen, har den utsmykkede butikkfronten blitt et turiststopp. Denne nysgjerrige virksomheten åpnet dørene i mai 1987 som et trygt og informativt punkt, som alltid støtter seksuell frihet fra respekt og satser på å ta tiltak for å unngå seksuelt overførbare sykdommer.

På denne berømte vandreturen vil du oppdage alt det viktigste i Amsterdam. Ved siden av sentralstasjonen i Amsterdam, som fungerer som en grense til det berømte Red Light District og parallelt med Amstel-elven, vil du gå gjennom Warmoesstraat , en av de eldste gatene i byen. Også kjent som leather street, her kan du finne museer, restauranter, kafeer, puber, nattklubber, etc. Du vil se en stor mengde mangfoldsflagg henge fra vinduene. Det er uten tvil et av de viktigste møtepunktene for det homofile miljøet i Europa.

Anmeldelser

4.6
· 7908 Anmeldelser
 • M
  Madison
  5
  (0 Anmeldelser)
  Barna våre lyttet også nøye og tok absolutt med seg mye kritisk informasjon. Vi har alle likt det veldig godt. En felles opplevelse som utvilsomt vil forbli i vårt minne.
 • K
  Katie
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selve turen var veldig informativ og hele familien lyttet nøye til guidens historier. Mye bakgrunn og historiske fakta forklart
 • L
  Leland
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et besøk som definitivt var annerledes enn jeg forventet, det var fantastisk
 • E
  Emily
  4
  (0 Anmeldelser)
  Guiden ledet oss i en liten gruppe gjennom red light district. Det var mye interessant informasjon og historier om red light district, men også om selve Amsterdam
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler