Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Omvisning i Amsterdam sjødiske kvartal i Anne Franks fotspor

4.8
(13877 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
356 € 324 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Dykk inn i det jødiske kvarteret i Amsterdam på en vandretur gjennom Anne Franks øyne , ledsaget av en profesjonell guide . I omtrent to timer kan du gå gjennom Jodenbuurt og Jordaan-området mens du fordyper deg i historien og anekdotene fra en tid så hard og tragisk som andre verdenskrig .

Turen vil bli gjennomført i grupper på rundt 15 reisende , noe som vil optimalisere opplevelsen. På denne reisen vil du lære hvordan nazistenes invasjon påvirket Amsterdam, dens jødiske historie og spesielt Anne Frank , et av de mest kjente ofrene for holocaust.

 • Besøk det jødiske kvarteret i Amsterdam og historien om Anne Frank i den nederlandske hovedstaden under andre verdenskrig.
 • Den profesjonelle guiden vil gi deg interessant informasjon om byen under tysk styre og viktigheten av Anne Franks hus .
 • Jodenbuurt og Jordaan-området er de to distriktene du vil utforske i dybden.

Dette er inkludert

 • Lokal guide
 • Omvisning i det jødiske kvarteret i Amsterdam
 • Forklaring om livet til Anne Frank
 • Inngang til Anne Franks hus

Velg dato

Hva du kan forvente

Reis tilbake til de mørke dagene under andre verdenskrig på en omtrent to-timers spasertur i Amsterdams jødiske kvarter . I denne opplevelsen vil du lære om historien til Anne Frank og hvordan nazistenes invasjon påvirket Nederland takket være forklaringene til en profesjonell lokal guide .

Jodenbuurt , Anne Frank-huset , Jordaan-området eller det jødiske historiske museet i Amsterdam er noen av stedene du vil passere mens guiden fordyper deg i anekdoter og hendelser om Holocaust og den jødiske historien til byen. Denne turen vil finne sted i små grupper på rundt 15 reisende , så du vil nyte mer personlig oppmerksomhet.

Jodenbuurt er det jødiske kvarteret i Amsterdam , og i det vil du lære om det harde livet til det jødiske samfunnet under den nazistiske okkupasjonen, og du vil få muligheten til å gå gjennom severdigheter som den portugisiske synagogen, det jødiske historiske museet, Auschwitz monument. Dette distriktet er fullt av emblematiske bygninger dedikert til å hedre jødene , rester av krigen og hemmelige gjemmesteder som tilbys av den nederlandske motstandsbevegelsen.

Historien om Anne Frank er den mest interessante og har hatt størst innvirkning frem til i dag. Det er et av de mest karakteristiske eksemplene på nazistisk styre og grusomhetene det forårsaket. Frank-familien, tysk og jødisk, var en av de mange familiene som led forfølgelse fra tyskerne, som de bestemte seg for å gå i eksil i Amsterdam for. De gjemte seg i en bolig i Jordaan-området, som i dag er det velkjente Anne Franks hus , omgjort til museum.

Du vil lære om hendelsene Ana opplevde, takket være dagboken hennes, mens hun gjemte seg for nazistene og hvis historie har sjokkert hele verden.

Anmeldelser

4.8
· 13877 Anmeldelser
 • Á
  Ángel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Turen er fantastisk og rørende, den setter deg virkelig inn i disse årene og historien. Med vår guide kunne vi forstå en stor del av hendelsene
 • A
  Adrián
  5
  (0 Anmeldelser)
  Besøket var veldig interessant kulturelt og historisk; vi hadde det veldig gøy. Det ga tid til å se mange steder og detaljer som vi aldri ville ha lagt merke til hvis det ikke var for guiden vår
 • C
  Christopher
  4
  (0 Anmeldelser)
  Guiden vår var litt komplisert når det gjaldt å svare på spørsmålene våre, vi var en litt stor gruppe, han presterte også bra og turen var ganske bra
 • F
  Felipe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Veldig underholdende spasertur, en god gjennomgang av historien til jødene i Amsterdam i andre verdenskrig. Guiden 10/10. det var fantastisk
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler