Halvdagsutflukt til Yanagawa Water Village med elvebåt
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
Nyt en halvdagstur i den pittoreske vannlandsbyen Yanagawa , med avgang fra Fukuoka Mitsukoshi (Løveplassen) med en engelsktalende guide.
Du tar en tradisjonell japansk båttur gjennom kanalene, hører lokale sanger og legender, og smaker på den berømte unagi don (ålris) på Kamenoi Yanagawa Hotel . Etter lunsj utforsker du byens sjarmerende gater og broer til fots før du returnerer til Fukuoka med tog.
- Reserver din plass og la deg rive med av Yanagawa-kanalene .
- Nyt autentisk unagi don i tradisjonelle omgivelser.
- Opplev historie og legender sunget av båtmannen din.
Dette er inkludert
- Henting og levering fra Fukuoka Mitsukoshi Løveplass
- Fukuoka–Yanagawa tur-retur-tog
- Kanalcruise (Suigo Yanagawa Kanko)
- Lunsj med ålspesialitet (unagi don)
Velg dato
Hva du kan forvente
Dagen begynner rundt klokken 09:00 på Løveplassen i Mitsukoshi varehus i Fukuoka. Guiden din venter på deg med et skilt med navnet ditt på, klar til å eskortere deg til Nishitetsu-Tenjin stasjon.
Etter en kort togtur (ca. 50 min) ankommer du Nishitetsu-Yanagawa stasjon , avgangsstedet for det autentiske Yanagawa-kanalcruiset . Du går om bord i den offisielle Suigo Yanagawa Kanko- båten, hvor båtmannen, kledd i tradisjonelle klær, vil synge japanske melodier og fortelle historier om landsbyen med tusen broer.
Ved ankomst på Kamenoi Yanagawa Hotel vil du bli servert en unagi don – en saftig porsjon ris toppet med grillet ål – som er inkludert i turen. I omtrent én time vil du nyte denne lokale spesialiteten i raffinerte omgivelser.
Med full mage vil du gå med guiden gjennom de pittoreske gatene i Yanagawa i 1 time og 20 minutter , beundre de små templene, steinbroene og mindre overfylte kanalene, og oppdage hjørner som bare lokalbefolkningen kjenner.
Klokken 14:40 går du ombord på toget tilbake til Fukuoka, og utflukten kulminerer på Løveplassen , hvor du vil ha opplevd en uforglemmelig dag med vann, historie og gastronomi.