Matopplevelse i Palermo

4.7
(777 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Varighet: 2,5 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
1 349 kr 1 227 kr
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Bli med på denne ca 3-timers gastronomiske opplevelsen som lar deg komme inn i hjemmet til en ekspert italiensk kokk i Palermo . Med denne reservasjonen vil du få muligheten til å smake på noen tradisjonelle sicilianske retter , som caponata, sarde alla beccafico, cassata og andre spesialiteter. Du vil ha muligheten til å velge mellom lunsj og middag . Totalprisen inkluderer en vin , vann og kaffe.

  • Nyt en siciliansk gastronomisk opplevelse i hjemmet til en lokal kokk i Palermo
  • Nyt en fire-retters meny til lunsj eller middag
  • Nyt en privat aktivitet for en intim og personlig opplevelse

Dette er inkludert

  • Gastronomisk opplevelse i Palermo
  • Lokal vert / Cesarine
  • 4-retters lunsj- eller middagsmeny
  • Vin, kaffe og vann

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Ved å velge denne opplevelsen, vil du kunne komme inn i hjemmet til en familie fra Palermo som vil tilberede en deilig fire-retters meny . Den varer i omtrent 3 timer og er perfekt for å fordype deg i den lokale kulturen ved å velge en lunsj eller middag . Beløpet inkluderer lokale viner , vann og kaffe.

En kulinarisk opplevelse i Palermo inkluderer nødvendigvis arancini , små stekte risboller fylt med ingredienser som kjøtt, ost, erter, etc. Resten av menyen kan inneholde noen av følgende spesialiteter:

  • Caponata - En rik og smakfull siderett, typisk for siciliansk mat. Hovedingrediensen er aubergine , som kuttes i terninger og stekes til den er gylden og mør. Friske tomater, løk, grønne oliven, kapers og fersk basilikum brukes også i tilberedningen.
  • Pasta con le sarde - Pasta med ferske sardiner smaksatt med villfennikel, safran, pinjekjerner og ristede brødsmuler.
  • Involtini di pesce spada – Tynne skiver av sverdfisk, noen ganger flatet med en kjøttmørner for å gjøre dem lettere å rulle. Den serveres gjerne med appelsin- og fennikelsalat som garnityr.
  • Sarde alla beccafico - Under tilberedning blir sardinene renset og åpnet. Det tradisjonelle fyllet består av en blanding av ingredienser som brødsmuler, persille, hvitløk, pecorino eller parmesanost, sitronskall, salt og sort pepper.

Opplevelsen avsluttes med en typisk dessert. På Sicilia er de mest kjente cassata (en svampekake fylt med sjokolade-ricottaost) og cannoli , sprø oblater fylt med ricottakrem beriket med mørk sjokolade, kandisert frukt og hakkede pistasjnøtter.

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler