Matvandring i Montepulciano
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS avbestilling – bestill risikofritt nå!
Oversikt
Nyt de autentiske smakene fra den italienske regionen med denne sjarmerende matturen i Montepulciano. I selskap med en lokal guide og kun med din private gruppe vil du nyte en spasertur gjennom gamlebyen i Montepulciano og besøke vingårder og butikker som selger lokale produkter. Du vil smake på oster, lokalt pålegg, håndlaget pasta og vin.
Denne turen varer i ca. 3 timer.
- Smak på typiske italienske viner og produkter med denne private gastronomiske turen i Montepulciano.
- Oppdag historien og kulinariske tradisjoner i byen fra hånden til en ekspertguide.
- Utforsk det sjarmerende historiske sentrum med bare din gruppe og prøv all slags mat.
Dette er inkludert
- Gastronomisk omvisning i Montepulciano.
- Besøk på en lokal vingård med vinsmaking.
- Gåtur i det historiske sentrum i en privat gruppe.
- Transport til og fra møtestedet.
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Fordyp deg i Montepulcianos rike mattradisjon med denne private vandrematturen . Denne turen, som vil vare i omtrent 3 timer , tar deg gjennom deilig toskansk mat.
Gjennom hele turen vil du utforske det historiske sentrum av byen, og sammen med en ekspertguide vil du besøke forskjellige steder for å smake på deres lokale produkter. Du vil gjøre et første stopp på en lokal vingård, hvor du kan smake på noen av de mest kjente vinene i Montepulciano. Du vil kunne lære om produksjonsprosessen og historien til disse vinene mens du nyter deres unike aromaer og smaker. Deretter stopper du innom lokale råvarebutikker og smaker på en rekke toskanske delikatesser, som oster, kjøttpålegg og olivenolje.
Gjennom hele reisen vil guiden din ta deg med til ikoniske steder og fortelle deg fascinerende historier om byen og dens kulinariske kultur. Mellom praktfull utsikt og renessansebygninger vil du også få muligheten til å stoppe opp og smake på deilig mat. Du vil oppdage alle hemmelighetene til toskansk mat og også lære om de tradisjonelle ingrediensene og teknikkene som gjør denne regionen berømt over hele verden.