Dagstur til Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway fra Dublin

4.6
(6985 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 12 timer 30 minutter
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 081 kr 983 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Nyt Moher, Kilmacduagh og Galway, så vel som deres viktigste steder, takket være denne ekskursjonen fra Dublin. Du vil reise, til den motsatte kysten av øya, i et luftkondisjonert kjøretøy , hvis overføringer er inkludert i opplevelsen. Under turen vil du bli ledsaget av en reiseleder som vil live opp turen takket være livekommentarene hans.

Han vil snakke om historien og betydningen av stedene som besøkes. Du vil lære om den viktigste Wild Atlantic Way og dens mest fremragende monumenter og byer. Blant dem er Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway.

 • Besøk Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway på en dag på denne turen
 • Fra avgangen i Dublin blir du ledsaget av en reiseleder som vil live opp turene
 • All overføring for turen i et luftkondisjonert kjøretøy og adgang til Cliffs of Moher er inkludert

Dette er inkludert

 • Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway Tour fra Dublin
 • Tur guide
 • Alle reiser i et luftkondisjonert kjøretøy
 • Inngang til Cliffs of Moher

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Ikke gå glipp av Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey og Galway på denne turen fra Dublin. Disse monumentene ligger på motsatt kyst fra Dublin, atskilt med omtrent 300 km. For at denne avstanden ikke skal være et problem, inkluderer ekskursjonen alle nødvendige reiser i et luftkondisjonert kjøretøy.

På den annen side er turen heller ikke kjedelig, siden du blir ledsaget av en reiseleder . Dette vil være ansvarlig for å fortelle deg historien til monumentene , så vel som Irland generelt. Fra du forlater Dublin til du kommer igjen vil det ta ca. 12 timer, så denne utflukten er på 1 dag .

Opplevelsen inkluderer allerede inngangen til et av monumentene du vil besøke. Denne består av Cliffs of Moher , en kystlinje med enorme klipper som er dekorert av et stort antall slott på langs. Du vil kunne ta bilder som tar pusten fra deg med et uforlignelig landskap.

Kilmacduagh Abbey er et veldig gammelt kloster, spesifikt bygget på 700-tallet , som er et av de få monumentene som er igjen i området fra denne tiden. Taket er ikke vedlikeholdt i dag, men veggene er det, og viktigst av alt, det er fortsatt ved siden av kirkegården.

Til slutt, et annet av stedene du vil besøke vil være byen Galway . Det er en havneby som i dag har et stort antall tradisjonelle butikker og barer som vil få deg til å føle deg som en ekte irer. Du vil ha fritid til å gå i gatene etter din smak og gå inn i butikkene du ønsker.

Anmeldelser

4.6
· 6985 Anmeldelser
 • F
  Feng
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvert sted var mer imponerende enn det andre. Kyststien og klippen var fantastisk, men det som virkelig overrasket meg var klosteret.
 • M
  Mary
  5
  (0 Anmeldelser)
  En av de best betalte turene. Det er bokstavelig talt hele dagen. I tillegg var planleggingen av hvert sted veldig bra.
 • R
  Rita
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden var veldig vennlige og hjelpsomme. Han var alltid villig til å svare på spørsmål og sørge for at alle var komfortable i løpet av dagen.
 • J
  Jill
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg hadde en uforglemmelig opplevelse med kjæresten min. Men hvis du har problemer eller problemer med å gå i lange timer, vil jeg anbefale å ta de nødvendige forholdsregler.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler