Omvisning i Latin Quarter i Paris

4.7
(114 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 1 time 30 minutter
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
375 kr 341 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Spaser gjennom det 5. arrondissementet i Paris og besøk det populære Latinerkvarteret på denne guidede turen på omtrent to timer. Du vil legge ut på en reise gjennom tiden og besøke historiske monumenter i 'Lysets by', som Panthéon, Saint-Étienne-du-Mont-kirken , Sorbonne-universitetet og Rue Mouffetard- markedet.

 • Besøk Latinerkvarteret i Paris i omtrent 2 timer
 • Besøk ikoniske steder i byen, for eksempel Pantheon
 • Lær om historien til det femte arrondissementet i Paris med en profesjonell guide

Dette er inkludert

 • Omvisning i Latinerkvarteret
 • Besøk til emblematiske steder i det femte distriktet i Paris
 • Profesjonell guideekspert i historie

Velg dato og tid

Husk at du må ankomme 15 minutter før start

Hva du kan forvente

På denne omvisningen i Latinerkvarteret i Paris vil du bli forelsket i et av de mest emblematiske og bohemske områdene i 'Lysets by'. En profesjonell guide vil fortelle deg historien til stedene du ikke kan gå glipp av når du er i den franske hovedstaden på en vandretur som varer rundt to timer.

Du kan utforske den franske hovedstaden fra dens gastronomi mens du spaserer gjennom Rue Mouffetard-markedet , hvor et bredt utvalg av matboder og deilige lokale råvarer venter på deg som du kan spise mens du går.

Du vil besøke den berømte bokhandelen Shakespeare and Company , som besøkes av kjente forfattere som Ernest Hemingway og James Joyce. Når du kommer til hjertet av Latinerkvarteret, vil du se den imponerende nyklassisistiske kuppelen til Pantheon i Paris, hvor restene av store skikkelser i historien, som Jean-Jacques Rousseau, Victor Hugo og Jean Monnet, er gravlagt.

Du vil ha muligheten til å gå inn i den vakre Saint-Étienne-du-Mont- kirken, hvor relikviene og sarkofagen til Saint Genevieve, skytshelgen for Paris, finnes. Fra universitetet i Paris , populært kalt La Sorbonne , vil du oppdage opprinnelsen til Latinerkvarteret, som skylder navnet sitt til det latinske språket som ble snakket på tidspunktet for grunnleggelsen, rundt 1100-tallet.

Anmeldelser

4.7
· 114 Anmeldelser
 • A
  Adriano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det virker for meg som om denne turen er avgjørende for alle de som liker lesing og historie, og som har muligheten til å besøke Paris. Veldig god organisering og guidene er førsteklasses!
 • S
  Stella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utmerket tur, godt valg Latinerkvarteret! Sammen med mine kontorkolleger er vi mer enn takknemlige for dette fantastiske øyeblikket!
 • A
  Alessia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg har planlagt denne turen i noen år, denne turen var prikken over i-en, virkelig fascinerende!
 • B
  Bruno
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi reiste til Paris med min kone for å feire vår femtiårs bryllupsdag! Vi tok flere turer i byen, men denne viste seg å være den beste! Veldig flinke guider og god stemning rundt oss. Vi kommer garantert tilbake snart.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler