Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Dagstur til vinslott i Loire medvinsmakingfra Paris

4.8
(117 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Varighet: 12 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Bekreftelsen er umiddelbar
GRATIS avbestilling
Fra
kr 3.011 kr 2.738
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Bli overrasket over de vakre fasadene og det luksuriøse interiøret til renessanseslottene ved bredden av elven Loire. Denne 1-dagers ekskursjonen lar deg lære, takket være en ekspertguide , alt du trenger for å sette pris på de beste slottene i landet. Nærmere bestemt vil du besøke 3 av dem, slottene Chenonceau, Chambord og Amboise.

I tillegg vil du også dedikere tid til andre viktige aktiviteter som å besøke graven til Leonardo da Vinci og den som var hans residens de siste 3 årene av hans liv. Du vil fullføre opplevelsen med en smaking av 3 regionale viner . Siden Loire er litt langt fra Paris, omtrent 3 timer med bil, inkluderer denne turen alle reiser i et luftkondisjonert kjøretøy.

 • Besøk 3 av de mest kjente renessanseslottene ved bredden av Loire-elven: Chenonceau, Chambord og Amboise.
 • Få også tilgang til graven til det store geniet Leonardo da Vinci siden han tilbrakte sine siste leveår i denne regionen
 • Alle reiser i et luftkondisjonert kjøretøy er inkludert

Dette er inkludert

 • Loire-slott dagstur fra Paris
 • Tur guide
 • Alle reiser i et luftkondisjonert kjøretøy
 • Smaking av 3 franske viner

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Frankrike er hjemsted for noen av de mest imponerende renessanseslottene, som du kan besøke på denne dagsturen fra Paris. Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en reiseleder som vil forklare alt om de 3 slottene du vil besøke på turen: Chenonceau, Chambord og Amboise.

Det vil imidlertid ikke alle være slott, da du også vil besøke graven til Leonardo da Vinci og nyte 3 tradisjonelle vinsmakinger fra området. Nærmere bestemt vil du besøke omgivelsene til Loire-elven, som, som ligger omtrent 200 km fra Paris, inkluderer ekskursjonen også alle reiser i et luftkondisjonert kjøretøy.

Slottene du vil besøke er de av Chenonceau, Chambord og Amboise, alle i renessansestil.

I hvert av disse slottene skiller noe spesielt seg ut. Starter med Chambord-slottet, som er det største slottet i Loire-dalen. Dens utvendige design etterlater alle sine besøkende målløse på grunn av dens enorme omfang. I tillegg vil du i dette slottet ha ledig tid til å utforske det på egen hånd når guiden er ferdig. På den annen side er Chenonceau Castle kjent som 'Ladies Chateau', det vil si et kvinneslott. Dette kallenavnet skyldes det faktum at mektige kvinner var de som bygde det, og derfor kan deres bidrag sees i interiørdekorasjonene. Til slutt er det Château d'Amboise , et av de eldste slottene i Frankrike.

De interessante besøkene slutter imidlertid ikke her siden du også vil ta en guidet tur , og du får tilgang til graven til Leonardo da Vinci . I løpet av de siste tre årene av livet tjente dette geniet den franske kongen og bodde i denne regionen, og bidro med sin store visdom til flere av Loire-slottene.

Anmeldelser

4.8
· 117 Anmeldelser
 • G
  Greg
  4
  (0 Anmeldelser)
  Noen slott på egen hånd tilbyr ikke informasjon på spansk, så det er viktig å leie en guide som denne slik at du kan fortelle den mest relevante informasjonen.
 • C
  Carla
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis barna dine liker slott, er dette den ideelle turen. De vil føle seg som i et eventyr siden de vil se forskjellige attraksjoner, alle svært godt bevart.
 • J
  Juan Francisco
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt var veldig organisert og søtt. Du trenger definitivt hele dagen for å besøke den siden det er flere steder.
 • G
  Gisella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et komplett pakkebesøk. Utmerket alt.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler