Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Segovia og Toledo Dagstur fra Madrid

4.2
(696 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 11 til 13 timer
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
493 € 449 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Besøk to verdensarvbyer på denne dagsturen til Toledo og Segovia fra Madrid, med muligheten til å legge til en tredje: Ávila . I grupper på rundt 30 personer , reis i et komfortabelt , luftkondisjonert kjøretøy med en profesjonell guide.

Blant annet vil du kunne se den imponerende Primada-katedralen, utsikten fra Mirador del Valle og også nyte inngangen til Alcázar de Segovia-slottet . Oppdag disse emblematiske byene i en gruppe eller velg alternativet for en privat tur bare for deg og dine følgesvenner.

 • Legg ut på en heldags privat eller delt tur til Toledo og Segovia fra Madrid og utforsk det berømte Alcazar.
 • Klatre ombord i et luftkondisjonert kjøretøy for å oppdage Primate-katedralen og den berømte romerske akvedukten fra det 2. århundre med en profesjonell guide.
 • Nyt inngangen til Alcazar i Segovia, et UNESCOs verdensarvsted.
 • Legg til en guidet vandretur i Ávila til denne ekskursjonen ved å velge det tilsvarende alternativet.

Dette er inkludert

 • Gruppedagstur til Toledo og Segovia fra Madrid med inngang til Alcazar i Segovia.
 • Kjøretøy med klimaanlegg.
 • profesjonell guide.
 • Omvisning i Toledo og Segovia.

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Fordyp deg i historien, arkitekturen og den kulturelle sjarmen til to eldgamle byer med denne dagsturen til Toledo og Segovia fra Madrid. Velg mellom en privat eller gruppeturopplevelse på rundt 30 personer, og nyt et besøk til Alcazar i Segovia. Denne aktiviteten inkluderer rundturstransport i et kondisjonert kjøretøy.

Med en profesjonell guide vil du oppdage den gamle byen Toledo, som ble erklært som verdensarvsted i 1986. Fra Mirador del Valle kan du nyte en imponerende panoramautsikt over Toledo. Dra nytte her for å ta de beste bildene av byen. På denne vandreturen vil du besøke et håndverksverksted og lære om kunsten å damascenere. Med guiden din vil du gå de trange labyrintiske gatene i gamlebyen og utforske La Judería de Toledo , nabolaget der jødene bodde i middelalderen.

I tillegg vil du oppdage imponerende monumenter fra Alcázar de Toledo til kirker i Mudejar-stil som Santo Tomé-kirken.

I Segovia vil du oppdage romersk arkitektur som passerer gjennom den berømte romerske akvedukten fra det 2. århundre i sentrum av byen. Du vil utforske hjertet av Segovia og se historiske monumenter som Apse of the Cathedral of Segovia og Church of Corpus Christi , den gamle Greater Synagogue.

Stopp foran det mest kjente middelalderslottet i Segovia og beundre utsiden av dette monumentet fra 1100-tallet. Nyt billetten din til Alcázar de Segovia-slottet og utforsk de forskjellige rommene og rommene i noen minutter.

Hvis du foretrekker det, kan du legge til en guidet vandretur i Ávila til turen. Du vil se middelaldermurene og hele det historiske sentrum. Du vil gå gjennom de historiske gatene med guiden, og du vil se utrolige monumenter som katedralen i Ávila, blant andre.

Anmeldelser

4.2
· 696 Anmeldelser
 • R
  Roberto
  4
  (0 Anmeldelser)
  Anbefales.
 • C
  Carmen
  5
  (0 Anmeldelser)
  Primada-katedralen forlot meg med munnen åpen, alt var flott!
 • L
  Lorenzo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Både Toledo og Segovia er steder fulle av kultur. Turen introduserte meg til regionen på en uforglemmelig måte. Utmerket jobb av guiden. Nyt dagen og servicen veldig mye.
 • Y
  Yarah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg elsket!!!
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler