Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Guidet tur i Versaillespalasset med skip-the-line

5
(12125 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 1 time 30 minutter
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
kr 772 kr 702
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Denne guidede turen lar deg bli kjent med Palace of Versailles , det mest luksuriøse og mest besøkte palasset i byen, på omtrent 1 og en halv time. På grunn av antallet turister som besøker det hver dag, er køene som dannes ved inngangen utrolig lange. Men takket være dette besøket kan du få tilgang direkte, uten å vente på noen kø .

Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en profesjonell reiseleder , med hvem du får tilgang til det vakre speilgalleriet og de store leilighetene til de gamle kongene. I tillegg vil du ikke gå glipp av noen detaljer siden hodetelefoner er inkludert for å lytte til guiden fra hvor som helst.

 • Ta en guidet tur til slottet i Versailles , det vakreste, mest luksuriøse og historiske i landet
 • Du vil bli ledsaget av en reiseleder som du kan lytte til gjennom de medfølgende hodetelefonene
 • Du vil kunne få tilgang uten å stå i kø, og du vil ha ledig tid til å besøke dens vakre hager

Dette er inkludert

 • Omvisning på slottet i Versailles
 • profesjonell reiseleder
 • Garantert skip-the-line-tjeneste
 • Hodetelefoner for å lytte til guiden

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Slottet i Versailles inneholder historien til de gamle kongelige i Frankrike, som du vil kunne oppdage takket være denne guidede turen. På grunn av dens store betydning oppfordres mange turister til å besøke den, og det er grunnen til at det dannes lange køer ved dørene. Men takket være dette besøket vil du kunne få tilgang til palasset uten å stå i kø . Gjennom hele besøket vil du bli ledsaget av en profesjonell reiseleder som du vil kunne høre tydelig takket være hodetelefonene som er inkludert i besøket .

Derfor, i løpet av omtrent 1 og en halv time som turen varer, vil du vite alle de interessante detaljene og nysgjerrige historiene som fant sted inne. Du vil få tilgang til den vakre Hall of Mirrors, med utrolige hengende krystalllysekroner . For ikke å glemme heller Grand Apartments der de berømte kongene av Frankrike bodde, inkludert Louis XVI .

I tillegg slutter ikke opplevelsen her da du vil ha tilgang til de enorme og velstelte hagene som omgir hele palasset. Du kan få tilgang til dette så lenge det ikke er planlagt andre arrangementer i det området. På denne måten, hvis tilgang er mulig, vil du ha ledig tid til å gå i ditt eget tempo og dedikere oppmerksomheten du anser som nødvendig til denne store plassen i palasset.

Anmeldelser

5
· 12125 Anmeldelser
 • L
  Lucas
  4
  (0 Anmeldelser)
  Palasset og hagene er vakre, selv om turen er veldig kort, bør den være litt lengre slik at alle kan nyte turen på en mer rolig måte.
 • F
  Fernando
  5
  (0 Anmeldelser)
  Dette palasset gjorde meg målløs, det er virkelig fantastisk! Veldig imponerende å se det personlig, og for ikke å snakke om hagene, det vakreste jeg har sett på turen min gjennom Frankrike.
 • M
  Matias
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vakkert sted, gjør at du vil ha en hage som denne! Det var en spektakulær opplevelse for meg og familien min, vi vil tilbake.
 • M
  Matthew
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg tror turen bør ha en minimumsvarighet på to timer, jeg la merke til det veldig raskt, men jeg likte det virkelig.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler