Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Guidet tur i Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell i Roma

4.7
(12125 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse

Denne opplevelsen er for tiden utilgjengelig

Oversikt

En tur til Roma er ikke komplett uten en guidet tur til Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell. Takket være denne reservasjonen, hopp over køene og gå inn raskt. Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en lokal guide og en liten gruppe på rundt 24 personer for ikke å gå glipp av alt eksperten skal fortelle deg.

 • Gå inn i Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell uten å måtte vente i lange køer for å kjøpe billetter.
 • Se de store underverkene til Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell
 • Gå gjennom alle rommene i omtrent 2 og en halv time med en profesjonell guide

Dette er inkludert

 • Hopp over køen inngang til Vatikanet og Det sixtinske kapell
 • guidet tur
 • ekspertguide
 • Hodetelefoner for grupper på mer enn 6 personer

Hva du kan forvente

Besøk Vatikanet og lær om all historien, arkitekturen og kunsten til dette stedet. Med denne guidede turen vil du ha tilgang til Vatikanmuseene, hvor mange renessansemalerier er plassert. På den annen side, i Det sixtinske kapell, vil du lære om Vatikanets religiøsitet og beundre " The Creation of Adam ", et av de mest kjente maleriene av Michelangelo.

Takket være reservasjonen av denne aktiviteten trenger du ikke stå i kø for å kjøpe billettene eller komme inn på hvert av stedene på turen.

Du vil bli ledsaget av en ekspertguide som vil fortelle deg den viktigste historien og dataene til hvert av elementene i Vatikanet, som dets historie, data om religion og konklavet, sammen med historien til renessansekunst. I Vatikanmuseene vil du kunne se en stor samling av kunst, med noen referanser som Gallery of Tapestries , Gallery of Candelabra og Gallery of Maps.

Dette besøket er designet for en gruppe på ca. 24 personer. Takket være dette lille teamet vil det å kjenne alle hemmelighetene til den minste staten i verden være en autentisk opplevelse du ikke vil glemme.

Anmeldelser

4.7
· 12125 Anmeldelser
 • J
  Julio
  5
  (0 Anmeldelser)
  Veldig glad og familien min også for å ha vært vitne til slike kunstverk, jeg anbefaler dem til alle som ønsker å tilbringe en hyggelig familieettermiddag
 • M
  Mauricio
  5
  (0 Anmeldelser)
  Mer enn fornøyd med turen, prisen virker lite for meg for opplevelsen den gir deg
 • C
  Claudia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det var mye folk den dagen vi dro. Den perfekte guiden og stedet, men det er bedre å unngå helger eller høysesong, fordi stedet er overfylt.
 • V
  Victoria
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden gjorde en utrolig jobb, men tilstrømningen av mennesker inne på stedet ødela opplevelsen litt. Det var mange folk.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler